شاعر و نویسنده مطرح کشوری عنوان کرد: از کودکان انتظار رفتار فراتر از سن آنها نداشته باشیم
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزشی جوادالائمه (ع)، پس از برگزاری سلسله نشستهای کتاب کاوی در گروههای متشکل از معلمان این موسسه و نقد و بررسی کتاب در جستجوی کودکی؛ از مصطفی رحمان دوست بهمنظور پاسخ به نقدهای مطرحشده و گفتگو در خصوص شیوههای نوین آموزشی دعوت شد.
مصطفی رحمان دوست در این نشست استفاده از ادبیات عامیانه را راز ماندگاری اشعار و نوشتهها عنوان کرد که با شیوایی و جذابیت بخشیدن به اشعار؛ باعث ماندگاری آن شعر و پیام در اذهان شده و معلمان میتوانند از این نکته بهعنوان رمز موفقیت و ماندگاری برای آموزش کودکان استفاده کنند.
وی دنیای کودکان را دنیایی ساده و بهدوراز پیچیدگی عنوان کرد که باید برای آموزش نیز از همین زبان استفاده کرد و افزود: بر اساس تحقیقات انجامشده کودکان تا سن 11 سالگی تفکر منطقی ندارند و نباید انتظار رفتار و عملکردی فراتر از حد کودکانه آنها داشته باشیم.
رحمان دوست بابیان اینکه ادبیات کودکانه مسئول پرورش کودکان است و معلمی موفق خواهد بود که بتواند آموزش را با پرورش همراه کند و تدریس را جذابیت ببخشد؛ ادامه داد: بازی و پرورش باید با آموزش همراه شود و ترکیب برنده را شکل دهد.
وی در بیان اصلهای مهم در تربیت و پرورش فرزندان گفت: شادمانه زیستن، مستقل بودن و روی پای خود ایستادن، خلاق بودن و دانستن این نکته که برای هر مشکل بیش از یک راهحل وجود دارد نه فقط یک راهحل و همچنین یکدیگر را محترم و به رسمیت شناختن و برتر ندانستن سبک زندگی خود باید در پرورش کودکان موردتوجه قرار گیرد.
پاسخ به نقدهای مطرحشده در مورد کتاب در جستجوی کودکی از دیگر برنامههای این مراسم بود.